woensdag, december 06, 2006

Balthazaar Bosduif en de goede gewoonte


Links Kaneelchino, rechts Al Capone. Voor het recept moet u bij de aardige man achter de bar zijn. Toch maar niet al te veel reclame maken. Deze zaak is te schitterend voor woorden en er zijn ondertussen te veel mensen die dat geproefd hebben. Het wordt er wat te druk voor een charmante koffiebar/theehuis. Maar godverdomme, de beste koffie van 'T stad. Om te stelen.

7 reacties:

Blogger Folkertje zei...

En waar? Of mogen we dat juist niet weten?

Even terzijde: je had gelijk, Brick is inderdaad zeer goed gemaakt.

En nog terzijdener: ik was je verhaaltje een beetje vergeten; ik wil het nu nog wel editeren, maar als je een recentere versie hebt, laat maar komen.

3:37 a.m.

 
Blogger bosduif zei...

Het is een kijkraadsel. Het staat ergens in de foto.

Brick: De film zat al een beetje te goed in mijn hoofd met het e-book. (die man kan schrijven EN filmen!) Op een paar slechte shots na was ik toch heel erg onder de indruk.

Het verhaal ligt tamelijk stil. Ik zou eens opnieuw moeten beginnen en het wat steviger neerpoten.

9:22 a.m.

 
Anonymous Anoniem zei...

Ik kijk, ik kijk, ik kijk, maar zie nergens coördinaten...

9:30 a.m.

 
Anonymous Anoniem zei...

Ik heb de naam van het café gevonden beste mensen!! Maar dat is dan ook enkel omdat ik er reeds eerder geweest ben. Anderen zullen alle woorden die ze vinden in de foto is moeten opzoeken in de rubriek koffiehuizen in de gouden gids...

10:31 a.m.

 
Blogger Folkertje zei...

Ah, wacht, ja, ik ben er ook al geweest; inderdaad zeer aangename koffie en zonder die wrange Starbucks nasmaak (figuurlijk, want Starbucks maakt ook zeer goeie koffie).

3:41 p.m.

 
Anonymous Anoniem zei...

Nog steeds zeer benieuwd naar dit adresje. Vreemd dat het me als koffiefanaat toch niet bekend voorkomt. En buiten cher guevara zie ik niet veel woorden op de foto staan :( VERLOS ME UIT MIJN LIJDEN

3:03 p.m.

 
Blogger bosduif zei...

Het is de 'Cafénation', ergens in de hopland(straat?). Een aanrader, maar vooral in de ochtend. Daarna wordt het overspoelt. O ja oplossing: op de zwarte lijn boven het raam.

Kan jij mij als koffiefanaat geen ander koffiehuis aanraden?

8:22 a.m.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage